global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voldaan in samenwerking: Global-e ICT Solutions & Voldaan Factoring

Deel dit artikel

Voldaan Factoring kantoor

Voldaan in samenwerking: Global-e ICT Solutions & Voldaan Factoring

In de bijzondere wereld van factuurovername, waar bij Voldaan transparantie hoog in het vaandel staat, hebben Voldaan Factoring en Global-e ICT Solutions al jaren een wederzijds betrouwbare samenwerking met gekscherend credo: “Als je elkaar weinig spreekt, gaat het goed”.

Voldaan Factoring, de onbetwiste marktleider in factuurovername, heeft zijn stempel gedrukt met een aanpak die verfrissend eenvoudig is. De passie voor het overnemen van facturen zonder poespas, gedoe of kleine lettertjes maakt hun dienst toegankelijk voor elke ondernemer. Of het nu gaat om een eenmanszaak, een MKB of een groot bedrijf, Voldaan Factoring biedt een snelle, veilige en flexibele oplossing voor het verbeteren van de liquiditeit. Met een persoonlijke benadering, een helder tarief en een gebruiksvriendelijk online platform, zorgt Voldaan Factoring voor een optimale klantbeleving. Voldaan Factoring is niet alleen een factuurovernemer, maar ook een partner die meedenkt met de ondernemer en advies geeft over de beste financieringsmogelijkheden.

Volledig betrouwbaar
Global-e ICT Solutions, betrouwbare IT provider en Cisco en Microsoft partner, verzorgde al in 2017 de internetverbinding voor Voldaan Factoring. Maar wat begon als het leveren van een enkele internetverbinding groeide al snel uit tot een veelomvattende samenwerking. Global-e ICT Solutions zorgde voor een nieuwe razendsnelle internetverbinding, moderne laptops, Microsoft365 licenties en een betrouwbare Meraki firewall. Dit alles creëert een betrouwbare, efficiënte en innovatieve IT infrastructuur voor Voldaan Factoring.

Nutsvoorziening van onschatbare waarde
Onder leiding van de nieuwe operationeel en technisch directeur, Arno Baan, is deze samenwerking versterkt. Voor Arno Baan is de samenwerking met Global-e als kantoorautomatiseerder te vergelijken met een nutsvoorziening – niet intensief, maar van onschatbare waarde. “Het contact is spaarzaam maar bijzonder prettig. Als oud-IT’er begrijp ik het belang van kantoorautomatisering. Global-e zorgt ervoor dat alles werkt zoals het hoort, zonder dat ik me daar druk over hoef te maken. Ze zijn altijd bereikbaar, proactief en oplossingsgericht. Ik kan me volledig richten op mijn eigen werk, terwijl Global-e de IT zaken regelt.”

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

FSM Installatie Diensten en Global-e ICT solutions: Innovatieve IT-oplossingen

Breaking News: versterking in de MSP markt: Global-e wordt Previder!

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.