global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Experience center

Dé professionele omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst of evenement? Bij ons kunt u terecht voor een evenementruimte die perfect past bij uw behoeften.

Ons Experience Center is speciaal ontworpen om een comfortabele en professionele omgeving te bieden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Met moderne faciliteiten en een stijlvolle inrichting, is onze evenementruimte de ideale plek voor conferenties, workshops, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

Volledig aanpasbaar

voor uw perfecte omgeving

Het Experience Center is volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften, zodat u de perfecte omgeving kunt creëren voor uw evenement. U kunt kiezen uit verschillende opstellingen, zoals theater, U-vorm, rondetafel en meer, om ervoor te zorgen dat uw gasten comfortabel kunnen zitten en gemakkelijk kunnen communiceren.

Bovendien bieden wij verschillende cateringopties, zodat u uw gasten kunt verwennen met heerlijke hapjes en drankjes tijdens uw bijeenkomst. Een (externe) cateringservice kan verschillende menu-opties aanbieden, waaronder ontbijt, lunch, diner en hapjes, en kan zich aanpassen aan verschillende dieetwensen en -beperkingen. Met een volledig ingerichte bar en een moderne touchscreen kraan waar alle mogelijke variatie van koffie, thee en water uit stroomt, bent u volledig voorzien van alle gemakken. Dit alles met ondersteuning van een gastvrouwheer vanuit onze organisatie.

Wilt u uw verblijf bij Global-e extra inspiratie geven? Maak dan ook gebruik van de (virtuele) datacentertour voor alle technisch geïnteresseerden. Een kijkje in de keuken van de cloud nemen is een bijzondere ervaring!

Wij geloven dat een inspirerende omgeving de sleutel is tot het succes van uw zakelijke bijeenkomst, en wij streven ernaar om de best mogelijke service te bieden aan al onze klanten. Als u geïnteresseerd bent in het gratis gebruik van ons Experience Center, neem dan contact met ons op en dan bespreken we samen de wensen. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het organiseren van uw perfecte zakelijke bijeenkomst.

Maak een afspraak en kom kijken

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.