global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Support

Deskundige ondersteuning, altijd beschikbaar

Bij Global-e staan we klaar om u de beste technische support en diensten te bieden. Onze supportpagina is speciaal ontworpen om u snel en gemakkelijk toegang te geven tot de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u snel weer verder kunt!

Als klant van Global-e hoeft u zich geen zorgen te maken, onze skilled engineers zijn ervaren en gecertificeerde experts die u kunnen helpen bij het oplossen van technische problemen en vragen.

Met hun vaardigheden en jarenlange ervaring in het ondersteunen van klanten, zijn ze klaar om snel en effectief te reageren op uw supportverzoeken.

support

Uitstekende

Ondersteuning

Telesupport

Dit is de oplossing voor dringende problemen en snelle antwoorden. Spreek direct een supportmedewerker via 0161 – 888890.

Als u telefonisch uw Mcode invoert, wordt u automatisch herkend. Zo kunnen wij u nog sneller helpen!

Remotesupport

Via remote support kunnen we op afstand problemen oplossen en veranderingen doorvoeren.

We brengen via een applicatie een veilige verbinding tot stand waarna uw Global-e engineer de besturing overneemt.

Onlinesupport

U kunt uw vragen ook online bij Support indienen, door een ticket aan te maken in het ticketsysteem. Onze engineers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Dit is de aangewezen manier voor uitgebreidere verzoeken en gebundelde vragen.

Wij adviseren u graag over de best passende oplossing!

Basis support

Met ons Basis Support abonnement kunt u op werkdagen van 8:00 tot 17:30 uur contact met ons opnemen, zonder maandelijkse kosten.

We rekenen de uitgevoerde werkzaamheden per kwartier.

Enterprise support

Kiest u voor ons Enterprise Support abonnement, dan kunt u zelfs buiten kantoortijden telefonisch contact met ons opnemen bij noodgevallen.

Ook hier worden alle uitgevoerde werkzaamheden per kwartier in rekening gebracht.

Als u op zoek bent naar uitstekende technische ondersteuning van een betrouwbare ICT-provider, dan bent u bij Global-e aan het juiste adres.