global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Feit of Fabel: “Wij hebben altijd een back-up!”

Deel dit artikel

feit fabel back-up

Feit of Fabel: “Wij hebben altijd een back-up!”

In de voortdurende strijd tegen cyberdreigingen is één feit glashelder: volgens het Jaarbeeld Ransomware 2023 van het DTC was maar liefst 58% van de Nederlandse bedrijven en organisaties die ten prooi vielen aan ransomware, verstoken van een back-up. Dit alarmerende gegeven benadrukt eens te meer de kritische noodzaak van een waterdichte gegevensbescherming.

In een tijd waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en bedrijven steeds vaker het doelwit zijn, is het beschermen van uw bedrijfsgegevens een absolute prioriteit geworden. Gelukkig biedt Global-e ICT solutions een krachtige oplossing: SystemControl Back-up.

Wat omvat SystemControl Back-up precies?

SystemControl Back-up gaat verder dan alleen het maken van back-ups. Het omvat een uitgebreid pakket van dagelijkse automatische en handmatige controles, zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat uw back-ups niet alleen worden gemaakt, maar ook dat uw gegevens veilig worden gesteld. Met onze restore tests gaan we een stap verder: we controleren niet alleen de succesvolle creatie van de back-ups, maar verifiëren ook of uw gegevens daadwerkelijk bruikbaar zijn in noodsituaties.

Bent u klaar om uw bedrijfsgegevens te beschermen?

Het is de hoogste tijd om proactief te handelen en uw bedrijfsgegevens te beveiligen tegen de constante dreiging van ransomware. Met SystemControl Back-up van Global-e ICT solutions kunt u met een gerust hart weten dat uw gegevens veilig zijn, zelfs in het geval van een aanval.

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze oplossing, die nauwkeurig is afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie. Bescherm uw bedrijfsgegevens en voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van ransomware. Wij staan klaar om u te helpen!

Bescherm uw Bedrijfsgegevens tegen Ransomware met SystemControl Back-up!

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

FSM Installatie Diensten en Global-e ICT solutions: Innovatieve IT-oplossingen

Breaking News: versterking in de MSP markt: Global-e wordt Previder!

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.