global-e logo
Search
Close this search box.

Het pers-pectief op een snelle digitale transformatie

Deel dit artikel

multinet auto

Het pers-pectief op een snelle digitale transformatie

MultiNET International B.V. is razendsnel ondersteund in een snelle en efficiënte digitale transformatie, dankzij de experts van Global-e. De snelheid maar geborgen kwaliteit die MultiNET haar eigen klanten biedt, ziet zij ook graag terug in haar leveranciers. Global-e heeft dan ook in korte tijd een mooie migratie uitgevoerd voor de vooraanstaande balenperspartner.

MultiNET International, een vooraanstaande naam bij recycling en afvalverwerkingsbedrijven en gevestigd in Rijen, is al meer dan 40 jaar vertrouwd in het leveren van hoogwaardige recyclingmachines en complete installaties. De focus van MultiNET ligt niet alleen op kwaliteit en productiesnelheid, maar ook op de veiligheid van hun machines, met een toegewijd serviceteam dat garant staat voor betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Global-e ICT solutions, betrouwbare IT partner en trots Microsoft- en Cisco partner, ging direct en enthousiast aan de slag voor hun buurtgenoot.

Vers van de pers
In slechts vijf dagen heeft Global-e ICT Solutions een naadloze migratie uitgevoerd van de Google Workspace-omgeving van MultiNET naar een volledige Microsoft 365-omgeving. Deze omvatte het onderbrengen van domein-hosting bij Global-e, de inrichting van Exchange Online en het beveiligen van alle werkplekken met Microsoft Defender for Business en Microsoft Endpoint Manager. Deze upgrade heeft de IT-infrastructuur van MultiNET weer volledig up-to-date gemaakt, beveiligd met de nieuwste technologieën en gereedgemaakt voor toekomstige uitdagingen.

Dagelijkse controle
Om de dienstverlening te completeren, heeft Global-e ICT solutions ook SystemControl beheer diensten geactiveerd. Met SystemControl Back-up wordt de dagelijkse back-up van de nieuw geconfigureerde Synology NAS naar Azure Back-up opslag nauwlettend gecontroleerd. De SystemControl Microsoft Device Security dienst zorgt voor een solide beveiligingsbaseline, waardoor MultiNET extra beschermd is tegen externe digitale bedreigingen. MultiNET, tevreden met de snelheid en kunde van Global-e ICT Solutions, is wederom klaar voor een veilige digitale toekomst.

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Epische feestjes dankzij een strakke IT infrastructuur

Vertrouwen als fundament: 24ICT & Global-e ICT solutions

Feit of Fabel: “Wij hebben altijd een back-up!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.