global-e logo
Search
Close this search box.

Vertrouwen als fundament: 24ICT & Global-e ICT solutions

Deel dit artikel

24ict

Vertrouwen als fundament: 24ICT & Global-e ICT solutions

In de bruisende wereld van informatietechnologie, waar beloften vaak verward worden met resultaten, vinden twee bedrijven elkaar: Global-e ICT Solutions en 24ICT. 24ICT bedient al geruime tijd een diverse klantenkring in West-Nederland, met een focus op ICT management, -advies en maatwerkoplossingen. Global-e ICT solutions is een regionale, betrouwbare IT partner met innovatieve oplossingen, een mooie combinatie dus.

Harry Swiers van 24ICT gelooft sterk in het verbeteren van IT-diensten en streeft naar het leveren van hoogwaardige diensten gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en onafhankelijkheid. Global-e, expert op het gebied van ICT-oplossingen en partner van Microsoft en Cisco, staat voor integriteit en veiligheid, een goede combinatie met 24ICT. Wat begon als een zakelijk contact groeide uit tot een solide samenwerking, waarbij 24ICT Global-e beschouwde als een betrouwbare partner die ze aan hun klanten konden aanbevelen, een mooie samenwerking voor gezamenlijk succes.

Ondersteuning klant letselschadebranche
Een voorbeeld van deze samenwerking is te zien in het geval van een letselschadeklant waarbij 24ICT hen adviseerde om hun IT bij Global-e onder te brengen. Global-e heeft vervolgens de volledige migratie naar Microsoft 365 gerealiseerd, gecombineerd met Cloud24You Next, waardoor de letselschade-expert hun netwerk kon optimaliseren met Managed Meraki en Ubiquiti UniFi hardware. Ook heeft Global-e de implementatie van de Microsoft Teams Phone oplossing verzorgd, wat resulteerde in verbeterde communicatie en efficiëntere samenwerking voor deze klant.

Een strategisch verbond
De kern van de samenwerking tussen 24ICT en Global-e ligt in het uitwisselen van strategische adviezen, het bespreken van projecten en het gezamenlijk optrekken bij belangrijke prospects. Deze samenwerking wordt gekenmerkt door een gedeeld doel: kwaliteit leveren en successen delen, gebaseerd op een verdiend vertrouwen in elkaars kennis en kunde.


Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Let’s talk about money!

Van geavanceerde netwerkapparatuur tot betrouwbare pintransacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.