global-e logo
Search
Close this search box.

Epische feestjes dankzij een strakke IT infrastructuur

Deel dit artikel

St. Olof tap

Epische feestjes dankzij een strakke IT infrastructuur

Al meer dan elf jaar geleden nam het Tilburgs Studentencorps Sint Olof de beslissing om zijn IT-activiteiten uit te besteden aan Global-e ICT solutions. Deze samenwerking, die door de jaren heen standvastig is gebleven, heeft een solide basis gevormd voor het soepele verloop van de verenigingsactiviteiten, waaronder de organisatie van legendarische feestjes die de studenten van Tilburg nog lang bij zullen blijven. Maar wat hebben non-stop nachtelijke studentenfeestjes nou werkelijk te maken met een serieuze IT omgeving?

De IT-infrastructuur die Global-e heeft geïmplementeerd omvat een breed scala aan diensten die essentieel zijn voor de dagelijkse gang van zaken binnen het studentencorps. Dit omvat onder meer cloudoplossingen die zorgen voor flexibiliteit en schaalbaarheid, back-upfaciliteiten die de bescherming van belangrijke gegevens waarborgen, en een robuuste IT-infrastructuur die de kern vormt van alle digitale activiteiten van de vereniging. Vorig jaar werd de netwerkapparatuur voor het kantoornetwerk en tapsysteem vernieuwd, waarbij oude switches werden vervangen door HP Enterprise switches, de oude router werd vervangen door een Cisco Meraki firewall (managed dienst), en er werd Managed Wi-Fi geïmplementeerd. In de kantooromgeving wordt gebruik gemaakt van Microsoft 365 nonprofit licenties.

Technische taps
Een opvallend aspect is de implementatie van geautomatiseerde paslezers in de Tilburgse verenigingsbar. Deze innovatieve technologie stelt de vereniging in staat om de bar soepel te laten draaien tijdens drukke evenementen en feestjes, terwijl tegelijkertijd de administratieve lasten worden verminderd, een veilige een efficiënte oplossing.

Bruisende continuïteit
Dankzij de betrouwbare dienstverlening van Global-e kan Sint Olof zich volledig concentreren op zijn kernactiviteiten, namelijk het bieden van een bruisend studentenleven aan zijn leden en gasten. Het bestuur van de vereniging is buitengewoon tevreden over de samenwerking en waardeert de kennis en ervaring die Global-e inbrengt. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het implementeren van nieuwe oplossingen of het bieden van strategisch advies, Global-e staat altijd klaar om de vereniging te ondersteunen en te helpen groeien. Dat is dan ook de reden dat ieder jaar wanneer het bestuur van de studentenvereniging wisselt, de constante factor de IT leverancier is, al ruim elf jaar op rij.

Een epic future

Kortom, dankzij een strakke IT-infrastructuur die is opgebouwd en onderhouden door Global-e ICT solutions, kan het Tilburgs Studentencorps Sint Olof blijven uitblinken in het organiseren van epische feestjes en het bieden van een onvergetelijke studentenervaring aan zijn leden.

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Let’s talk about money!

Van geavanceerde netwerkapparatuur tot betrouwbare pintransacties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.