global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veilig en vertrouwd met Backup365

Deel dit artikel

veilig en vertrouwd met backup 365

Veilig en vertrouwd met Backup365

Werken in de cloud met diensten zoals Microsoft365/Office365, Exchange Online of Sharepoint Online maakt het moderne werken of hybride werken een stuk eenvoudiger. De mogelijkheden in deze cloud-based oplossingen zijn zodanig gemaakt dat het samenwerken aanmoedigt. Dit zorgt voor een meer gestroomlijnde manier van werken.


Belangrijk hierbij is uiteraard de juiste onboarding bij het in gebruik nemen van deze diensten zodat je als gebruiker weet wat voor programma’s, mogelijkheden en functies je tot je beschikking hebt. Global-e biedt hierin ook mogelijkheden en bij interesse staan onze accountmanagers natuurlijk graag voor je klaar.

De moderne manier van werken brengt ook een ander soort gevaar met zich mee. Steeds vaker worden bedrijven slachtoffer van ransomware of malware, waardoor bestanden onbruikbaar worden en in sommige gevallen de volledige productie stil kan komen te liggen. Extra belangrijk is het daarom om voldoende aandacht te besteden bij de aankoop, het inrichten en onderhouden van een back-up oplossing. Zo’n oplossing deint aan te sluiten op de manier waarop er gewerkt gaat worden.

Het moderne werken in Microsoft365/Office365 betekent dat alle data in de cloud bij Microsoft wordt opgeslagen. Uiteraard zijn er manieren om een kopie van de documenten lokaal op je computer op te slaan. Dit is dan in een vorm van een gesynchroniseerde kopie waarbij het “origineel” in de cloud blijft staan. Om ervoor te zorgen dat alle data van Microsoft365/Office365 hersteld kan worden na een ransomware of malware aanval (of als er bestanden verwijdert zijn door een gebruikersactie) bieden wij de dienst Backup365.

Backup365 is dé back-up oplossing die wij voor je inrichten en beheren, waardoor jij je kunt focussen op je eigen werkzaamheden. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid van je data.

Backup365 biedt o.a. de mogelijkheid om volledige mailboxen te herstellen, Sharepoint Online documenten te herstellen of bestanden terug te plaatsen.

Uiteraard is dit alles zogezegd granulair mogelijk, wat inhoudt dat we bijvoorbeeld ook een of enkele specifieke mailberichten kunnen herstellen. Dit maakt dat een herstel actie altijd op maat en snel uitgevoerd kan worden.

De dienst Backup365 bied dan ook veel meerwaarde voor jouw bedrijf. Geen zorgen meer over de beschikbaarheid van data bij problemen, geen dure oplossing, maar deskundige engineers van Global-e die je op verzoek snel en vertrouwd helpen jouw data te herstellen.


Bij interesse kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via 0161 88 88 88 of info@global-e.nl

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Let’s talk about money!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.