global-e logo
Search
Close this search box.

Graaumans aannemingsbedrijf & global-e ict solutions: al 23 jaar sterke partners

Deel dit artikel

Graaumans-aannemingsbedrijf

Graaumans aannemingsbedrijf & global-e ict solutions: al 23 jaar sterke partners

Al meer dan twee decennia hebben Global-e ICT Solutions en Graaumans Aannemingsbedrijf een succesvolle en waardevolle samenwerking. Sinds hun eerste ontmoeting in 2000 werken beide bedrijven nauw samen om de IT-infrastructuur van Graaumans Aannemingsbedrijf continu te verbeteren en te optimaliseren. In de afgelopen 23 jaar hebben ze gezamenlijk uitdagende situaties overwonnen, innovatieve oplossingen geïmplementeerd en een sterk partnerschap opgebouwd, gebaseerd op vertrouwen en expertise. Deze langdurige samenwerking getuigt van toewijding en een gedeelde visie op het gebied van technologie en bedrijfsgroei.

Graaumans Aannemersbedrijf is een gevestigde naam in de regio Ulvenhout, met een geschiedenis die teruggaat tot 1953. Als vakmannen van topkwaliteit bieden ze een breed scala aan diensten, waaronder grondwerken, rioleringswerken, bestratingen en faunavoorzieningen. Met een team van bijna vijftig professionals zijn ze thuis in bijna alle werkzaamheden op en onder het maaiveld, waardoor ze een solide basis hebben gelegd voor de continuïteit en groei van hun onderneming. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd vanwege hun harde werk, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Ze hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, wat de norm is binnen het bedrijf, een perfecte combinatie dus met Global-e ICT solutions.

Een waardevolle samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, dat blijkt ook na 23 jaar nog de norm. Toen onlangs Graaumans Aannemingsbedrijf Global-e benaderde met het verzoek om hun verouderde router te vervangen door een moderne oplossing die beter aansluit op hun (groei)behoeften, werd na een grondige analyse gekozen voor een toekomstgerichte oplossing: een Cisco Meraki-firewall. Deze keuze is gemaakt vanwege het gebruiksgemak van Cisco AnyConnect en het eenvoudige beheer vanuit de Meraki-portal. De focus lag op het realiseren van verbeterde beveiliging, betere prestaties en eenvoudig beheer vanuit de Meraki-portal.

Na afronding van het project geniet Graaumans Aannemingsbedrijf nu van een goed functionerende en moderne netwerkomgeving. De nieuwe firewall zorgt voor verbeterde beveiliging en betere prestaties, waardoor het bedrijf kan vertrouwen op een solide netwerkinfrastructuur die voldoet aan de huidige industrienormen.

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Epische feestjes dankzij een strakke IT infrastructuur

Vertrouwen als fundament: 24ICT & Global-e ICT solutions

Het pers-pectief op een snelle digitale transformatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.