global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

FSM Installatie Diensten en Global-e ICT solutions: Innovatieve IT-oplossingen

Deel dit artikel

FSM installatie diensten

FSM Installatie Diensten en Global-e ICT solutions: Innovatieve IT-oplossingen

FSM Installatie Diensten, gevestigd in Tilburg, is al sinds 1994 de motor achter het succes van meer dan 300 installatiebedrijven. Met een eigen vakschool, cursussen, collegiale in- en uitleen, collectieve inkoop en duurzame energie-oplossingen, blijft FSM haar aangesloten bedrijven vooruit helpen. Samenwerking is hierbij de sleutel. Voor FSM Installatie Diensten, heeft Global-e ICT solutions een volledige migratie uitgevoerd naar Azure Virtual Desktop.

FSM heeft een langdurig partnerschap met Global-e ICT solutions, dat inmiddels meer dan 15 jaar beslaat. De nieuwste ontwikkeling in deze langdurige samenwerking is de volledige migratie van FSM’s IT-landschap naar Microsoft Azure. Deze migratie omvat de opzet van een Azure Virtual Desktop omgeving, een Azure VM core-server backend, en toegang via beveiligde Point-to-Site VPN. Dit biedt FSM een snelle, betrouwbare en schaalbare cloudwerkplek die overal toegankelijk is.

Efficiëntie en veiligheid hand in hand

De nieuwe IT-omgeving is gebouwd met de nieuwste technieken, gericht op optimale efficiëntie en samenwerking. Daarbij is veel aandacht besteed aan de beveiliging, zodat de omgeving veilig en robuust is. Dit zorgt ervoor dat FSM altijd en overal veilig kan werken.

Toekomstgerichte IT

Door afscheid te nemen van de oude IT-infrastructuur en over te stappen naar de nieuwe op Microsoft Azure gebaseerde IT-omgeving, is FSM Installatie Diensten weer volledig eigenaar van hun omgeving en hebben zij zelf de controle in handen. Global-e ICT solutions blijft de geschikte partner om de omgeving naar de toekomst verder uit te bouwen en continu te voorzien van vernieuwing en verbetering.

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Breaking News: versterking in de MSP markt: Global-e wordt Previder!

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.