global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Breaking News: versterking in de MSP markt: Global-e wordt Previder!

Deel dit artikel

pand Global-e

Breaking News: versterking in de MSP markt: Global-e wordt Previder!

Managed Service Provider Previder, met locaties in Hengelo en Vianen, neemt Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter over. Met deze overname van het bedrijf in Rijen, Noord-Brabant, vergroot Previder haar aanwezigheid in Nederland. Niet alleen in het midden en oosten, maar ook in het zuiden van ons land kunnen we hierdoor klanten beter bedienen met ons uitgebreide IT-portfolio. De 35 medewerkers van Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter en het klantenbestand van de organisatie worden door Previder overgenomen. 

De keuze om uit te breiden in Zuid-Nederland versterkt de positie van Previder als Managed Service Provider in Nederland. “Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter was om meerdere redenen de juiste keuze. Allereerst sluit hun dienstverlening aan bij dat van Previder. Als Cisco- en Microsoft partner bedienen ze met hun cloud-, infrastructuur- en security-oplossingen al jarenlang met veel succes de lokale markt, gehost vanuit twee eigen high-end datacenters. Daarnaast is er ook een culturele match. De no-nonsense cultuur, persoonlijke aanpak en passie om de klant optimaal te bedienen, zijn gedeelde waarden”, zegt Arno Witvliet, CEO bij Odin Groep, de moederorganisatie van Previder. 

Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter zal verdergaan onder de naam Previder, maar voor haar medewerkers en klanten verandert er niets. “Klanten houden dezelfde contactpersonen en support, echter kunnen zij wel gebruikmaken van een breder en bewezen portfolio aan IT-diensten dat ondersteund wordt vanuit Previder. Zo kan Previder vanuit drie locaties in Nederland haar klanten de voordelen van schaalgrootte en innovaties bieden. De medewerkers van Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter zullen de dienstverlening continueren en krijgen ruimte voor hun ambities en persoonlijke ontwikkeling binnen Previder”, aldus Witvliet. Met deze overname, wordt tevens het vertrek van Ad Hapers, directeur Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter, aangekondigd. “Na ruim 35 jaar is het voor mij tijd om de wonderbaarlijke maar ook hectische IT-wereld vaarwel te zeggen. Het is daarbij belangrijk ervoor te zorgen dat Global-e, haar medewerkers én haar klanten, goed terechtkomen. Gelukkig hebben we in Odin Groep en Previder de perfecte match gevonden zodat ik met een gerust hart mijn vertrek kan aankondigen.”

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

FSM Installatie Diensten en Global-e ICT solutions: Innovatieve IT-oplossingen

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.