global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een veilige werkomgeving, fysiek én digitaal

Deel dit artikel

Haagh Protection

Een veilige werkomgeving, fysiek én digitaal

Haagh Protection is al jarenlang specialist op het gebied van het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Als een bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid en innovatie in hun sector, vertrouwen ze op solide partnerschappen om hun missie te bereiken. Sinds 2017 bestaat een degelijke samenwerking met Global-e ICT Solutions, de toonaangevende IT-specialist in de regio.

De samenwerking begon met telefonie en een internetverbinding, een solide oplossing. Maar onlangs werd duidelijk dat Haagh Protection’s verouderde netwerk een upgrade nodig had. Dankzij het deskundige advies van Global-e ICT Solutions werd gekozen voor een reeks moderne en veilige diensten, waaronder back-up, netwerkbeheer, telefonie en intern beheer. Een van de meest ingrijpende verbeteringen was de overstap naar Cisco Meraki. Dit geavanceerde netwerkbeheersysteem biedt Haagh Protection diepgaand inzicht in hun systemen, dat voortdurend wordt gemonitord door de infrastructure specialisten van Global-e.

Uitdagend project

Natuurlijk bracht de implementatie enkele onverwachte uitdagingen met zich mee, vooral met de bestaande access points. Maar het technische team van Global-e reageerde snel en inventief, en binnen de kortste keren werden nieuwe access points geïnstalleerd om een naadloze werking te garanderen. Dit resulteerde in een aanzienlijke verbetering van het bereik, de snelheid en de dekking.
Een van de grootste voordelen van de overstap naar Cisco Meraki is het vermogen om problemen sneller op te sporen en op te lossen. Alle netwerkcomponenten, inclusief het netwerk zelf, de switch en de access points, worden nu beheerd via één centrale portal. Dit heeft de efficiëntie en productiviteit van Haagh Protection aanzienlijk verbeterd. Tegen een maandelijkse vergoeding monitoren de specialisten van Global-e het netwerk van de beveiligingsspecialist, waardoor Haagh Protection zich kan concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over IT-gerelateerde problemen.

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Let’s talk about money!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.