global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De veilige weg naar digitale groei

Deel dit artikel

Mannen kantoor Global-e

De veilige weg naar digitale groei

Daar waar Global-e ICT solutions 35 jaar geleden startte als automatiseringspartner, bekleden wij nu de functie van uw gids in een digitale wereld. In de wereld van IT is een betrouwbaar kompas natuurlijk van groot belang, of het nu gaat om een vliegende start van uw onderneming of een verdere uitbreiding van uw bedrijf, wij begeleiden u op een veilige weg naar digitale groei.

Vertrouwen is de hoeksteen van onze dienstverlening. Al 35 jaar staan we zij aan zij met ondernemers, waarbij we veilige cloudoplossingen bieden en zorgen voor een solide IT-infrastructuur. Wij zijn uw betrouwbare partner in de regio, uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Het voelt goed om te weten dat uw digitale wereld veilig wordt gehost in onze cloud, met betrouwbare verbindingen, gewoon zonder gedoe.

Succesvolle digitalisering

“Maar wat maakt ons echt anders?” verklaart Ad Hapers, directeur van Global-e ICT solutions. “Wij zijn denkers, doeners en probleemoplossers. De uitdagingen van onze klanten zijn onze eigen uitdagingen. We denken met ze mee en zoeken naar oplossingen die naadloos aansluiten, zowel bij hen als bij ons. Of het nu gaat om het uitbreiden van netwerken of het beveiligen van data, wij staan klaar om klanten te ondersteunen op hun weg naar een succesvolle digitalisering. Hier kennen de klanten ons echt, maar wij hen nog net wat beter!”

Het DNA van de mensen

“Bij Global-e gaat het niet alleen om technologie; het draait om u als klant en uw bedrijf,” voegt Hapers daar aan toe. “U wilt zich concentreren op wat u het beste doet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische hobbels… en daar komen wij om de hoek kijken. Wij helpen u, zodat u zich volledig kunt richten op de groei van uw onderneming.” Het lijkt bijna een personeelsselectiebeleid te zijn. “Het DNA van Global-e ICT solutions wordt gevormd door mensen die passie hebben voor hun vak en voor onze diensten. Hier gaat het niet alleen om werk maar ook om samen groeien, leren en vieren. We doen het echt samen. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van anderen. We begrijpen de behoeften van onze klanten omdat we hen persoonlijk kennen.”

Van start-up tot scale-up

Bij Global-e ICT solutions blijven we streven naar innovatie, want met de razendsnelle ontwikkelingen in de IT-wereld is aanpassing en evolutie een vereiste. Wij blijven voorop lopen om onze klanten te voorzien van de juiste IT oplossingen. Wij zijn de hoeksteen van vertrouwen en advies. Dus bent u een start-up die een vliegende start wil maken? Of bent u een scale-up die klaar is voor de volgende stap? Wij zijn uw betrouwbare gids naar de cloud met een feilloos netwerk. Bij Global-e ICT solutions staat uw groei centraal. Wij maken van uw vooruitgang onze topprioriteit.

Dit artikel komt via https://netwerkbrabant.nl/thema/start-ups-scale-ups/de-veilige-weg-naar-digitale-groei

Leuk bericht? Volg onze projecten en meer via onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel

Meer lezen

Nooit meer bonnen en facturen najagen?

De technische ‘kartrekker’ van Marinus Aanhangwagens Gilze

Let’s talk about money!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.