global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Werken bij

Past dit bij jou, dan pas jij bij ons!

Bij Global-e investeren we niet alleen in onze klanten, maar ook in onze medewerkers. Wij zijn op weg naar innovatie en willen een nieuwe koers inslaan. Wij zoeken enthousiaste mensen die ons daarbij willen helpen.

We bieden een moderne werkomgeving waar eigen initiatief en inbreng worden gewaardeerd. Wij staan voor bekwaamheid en betrouwbaarheid dankzij een goede balans tussen werk, studie en privé. We hechten veel waarde aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Kortom, bij Global-e krijg je een baan met veel vrijheid en eigen regie! Benieuwd?

Wil je weten hoe wij omgaan met de verwerking van jouw persoonsgegevens bij een sollicitatie? Lees hier onze privacyverklaring voor sollicitanten.

Network Engineer

Externe support engineer

Information security officer

ICT Project Engineer Cloud

(Junior) Accountmanager ICT

Leuke jobs hè?

Wat vinden jouw toekomstige collega’s ervan om bij Global-e te werken?

Rene van Seters

aan het woord

“Ik ben hier in 2015 begonnen als Support Engineer en vanuit die positie ben ik intern doorgegroeid naar Cloud- en Project engineer. Aan doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingskansen hier geen gebrek.

Als project engineer zijn mijn werkzaamheden erg divers te noemen. Zo mag ik de ene keer een klant van A tot Z begeleiden bij een migratie van een on-premise server omgeving naar een private cloud of Azure omgeving. De andere keer ga ik aan de slag met een zero-trust beveiligingsbeleid om een bestaande omgeving nóg beter te beveiligen.

Los van de technische uitdaging die zeker te vinden is in de werkzaamheden vind ik het vooral leuk om het gehele proces van advies, ontwerp, implementatie, oplevering en nazorg samen met onze klanten zowel vanaf kantoor maar ook vaak vanaf de klantlocatie uit te voeren. De zelfstandigheid en het vertrouwen die je krijgt bij deze functie is voor mij erg waardevol.

Er is hier veel ruimte voor ontwikkeling en studie dankzij het ‘Global-e Academy programma’. Zelf heb ik dankzij deze mogelijkheden al veel Microsoft certificeringen behaald en hierdoor kan ik bij mijn projecten onze klanten nog beter voorzien van de nieuwste technieken en innovaties.”

aan het woord

“Ik ben bij Global-e werkzaam als Operations engineer en ik houd me bezig met interne projecten, technisch advies en ondersteuning maar ook het opzetten, configureren en onderhouden van netwerken. Elk incident is anders, dus is er veel variatie in de dagelijkse werkzaamheden. De uitdaging – en tevens het leuke aan dit werk – is dan ook om steeds voor een ieder een zo passend mogelijke oplossing te vinden. Dit doen we samen met een gezellig team waarin kennisdeling en samenwerking centraal staan. Daarnaast hecht ik veel waarde aan de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling. Naast het werk volg ik een HBO opleiding. Hierbij is het fijn dat ik vanuit Global-e ook tijd en ondersteuning krijg waar nodig. Op deze wijze heb ik de mogelijkheid om mezelf, zowel tijdens mijn werk als daarbuiten, verder te ontwikkelen en specialiseren op het gebied van netwerken en operations.”

Jacco

aan het woord

Jacco aan het woord
Video afspelen over Jacco aan het woord

aan het woord

Video afspelen