Wij zijn er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt.

We gaan voor klanten die een persoonlijke relatie waarderen. Die zich graag laten kennen als daar diepgaand advies tegenover staat. Mensen die het fijn vinden om met een vaste club te werken. Een partner in de regio, waar ze altijd welkom zijn.

Onze roots liggen in 1988. Destijds hielpen we bedrijven met de stap van papier naar floppy. Tegenwoordig organiseren we integrale oplossingen, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken.

In een dynamisch vakgebied houden we vast aan onze koers. Vanuit oprechte interesse vinden we voor elke opdrachtgever de efficiëntste oplossing.

Sponsor van sportiviteit

In hardlopen vinden velen de uitdaging om zichzelf te verbeteren. Als sponsor helpen we graag om deze toegankelijke sport te promoten. Met ons hardloopteam Team Global-e steunen we serieuze hardlopers uit diverse categorieën. Daarnaast is Global-e hoofdsponsor van Atletiekvereniging Spiridon in Rijen en van het Regio 13 Midden-Brabant weg- en crosscircuit van de Atletiekunie. 

Strategische partnerships

We versterken onze diensten door samenwerking met Microsoft, VMware, HP, Konica Minolta en Asterisk.

Ook tevreden over Global-e?

Beveel ons aan bij een van uw contacten binnen uw netwerk en wij belonen u met mooie cadeaus, door middel van ons 'bring-a-friend' programma.

Afbeelding