global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Global-e

Uw betrouwbare IT partner in de regio

Het DNA van Global-e

Global-e is er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor medewerkers die voor krachtig, persoonlijk contact gaan. Wij geven eerlijk advies en bieden efficiënte ondersteuning. We kennen elkaar, helpen elkaar en kunnen rekenen op elkaar.

Bij Global-e hebben we uitdaging, interessante klanten en fijne collega’s. Hier is ruimte voor opleiding en ontwikkeling, voor worstenbrood en bitterballen. Hier adviseren we elkaar en vieren we elkaars successen. Hier gaan we op zoek naar de beste ondersteuning voor onze klanten. Hier kennen de klanten ons persoonlijk, maar wij hen nog net wat beter.

Bekwaam en betrouwbaar, dat is de kern van onze organisatie, dat is ons DNA.

Ad Hapers

directeur Global-e

“Global-e groeit gestaag. Het is de uitdaging om te koesteren wat ons succesvol maakt. Buiten het feit dat onze dienstverlening om betrouwbaarheid en beschikbaarheid vraagt, zijn wij dat zelf ook. Wat we van binnen zijn, stralen we van buiten uit. Onze waarden ‘integriteit, veiligheid en beschikbaarheid’ liggen echt in de aard van onze mensen én onze diensten.

Wij hechten veel waarde aan vertrouwen. Een samenwerking met ons is als een partnerschap voor elke medewerker. We gaan in gesprek met directeuren die op zoek zijn naar betrouwbare partners, sparren met IT-managers die ideeën hebben over technologie, en trainen alle betrokken medewerkers van onze klanten. We geven aandacht aan elke vraag en streven naar continuïteit in onze dienstverlening om zo continuïteit in onze samenwerking te bereiken. Dit doen we al sinds 1988.”

Ons DNA ervaren?

Boek een (gratis) event in ons experience center!

Onze waarden

Global-e groeit gestaag. Het is de uitdaging om te koesteren wat ons succesvol maakt.
Drie waarden bepalen het karakter en de koers van Global-e:

1

Integrity

Het ligt in de aard van ons werk dat we dicht bij onze klanten komen. We beheren hun data. We werken mee aan vraagstukken en innovaties. De waarde van onze dienstverlening stijgt dankzij het vertrouwen van onze klanten. Daar zijn we uiterst zuinig op.

2

Security

Software, hardware en verbinding. Ontwikkelaars, beheerders en gebruikers. Een veilige oplossing is het resultaat van een sterke keten. Bij alles wat we zeggen en doen, zijn we ons hiervan bewust. Geen verrassingen: we willen zeker zijn dat het goed zit.

3

Availability

We volgen hoe alles loopt en zijn alert op wat komen gaat. Zo houden we onze oplossingen onafgebroken beschikbaar. U kunt ons makkelijk bereiken en we hebben aandacht voor elke vraag. Door continuïteit in dienstverlening, bereiken we continuïteit in samenwerking.