global-e logo
Search
Close this search box.

Microsoft partner

Bij Global-e ICT solutions zijn we er trots op dat we een erkende partner zijn van Microsoft.

Als het gaat om het beheren van IT-systemen, is het van vitaal belang om te werken met betrouwbare partners. Een IT-partner die een Microsoft-partner is, kan een waardevolle bijdrage leveren aan het beheer van uw IT-omgeving. Bij Global-e ICT solutions zijn we er trots op dat we een erkende partner zijn van Microsoft, dé grootste cloud-speler in de wereld.

Als Microsoft-partner heeft Global-e ICT solutions de expertise op het gebied van de best passende Microsoft-producten en -technologieën. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring om de juiste oplossingen te bieden voor uw IT-uitdagingen. Wij hebben toegang tot de nieuwste Microsoft-tools en -producten en kunnen deze effectief implementeren en onderhouden.

De voordelen van een Microsoft partner:

De beste weg naar de cloud

Wij zorgen voor de cloudomgeving die zijn belofte waarmaakt. Afgestemd op uw huidige bedrijfsvoering en uw plannen voor de toekomst, met de potentie om uit te groeien tot een integraal systeem voor al uw bedrijfsprocessen. Onze diensten stellen we samen met als belangrijkste criteria veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie. Voor elke onderneming in het MKB bieden we een goed passende cloudomgeving:

Microsoft Azure

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Microsoft 365

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Cloud24YOU next

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu.

Datacenter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetu.

Webhosting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.