global-e logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Notariaat

Betrouwbare ICT-oplossingen voor uw notariskantoor

Gedragscode informatiebeveiliging notariaat

Betrouwbare ICT-oplossingen voor uw notariskantoor

Welkom bij Global-e ICT Solutions, uw betrouwbare partner voor ICT-diensten in het notariaat. Met de recente publicatie van de gedragscode informatiebeveiliging door de KNB, beseffen notariskantoren meer dan ooit tevoren het belang van een solide beveiligingsstrategie. Als ervaren ICT-leverancier begrijpen wij de uitdagingen waar notarissen voor staan en kunnen wij u ondersteunen bij het voldoen aan de Gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat.

Het belang van de gedragscode

De gedragscode informatiebeveiliging biedt notarissen een duidelijk kader waarin de verantwoordelijkheden voor verschillende aspecten van informatiebeveiliging worden gedefinieerd, Stap 1 van deze Gedragscode ging per 1 oktober 2023 jl. van start. Hoewel het notariskantoor uiteindelijk zelf eindverantwoordelijkheid draagt voor de beveiliging, is het afhankelijk van verschillende leveranciers. Het naleven van de gedragscode is daarom essentieel om potentiële problemen te voorkomen.

Schermen en kasten Engineers

Hoe beïnvloedt dit u als Notariaat?

Bij Global-e ICT solutions begrijpen we de specifieke risico’s binnen het notariaat en weten we hoe we hier op de juiste manier mee om moeten gaan. Als u ervoor kiest om uw ICT aan Global-e ICT solutions toe te vertrouwen, kunt u erop rekenen dat alle aspecten van de gedragscode met betrekking tot onze dienstverlening worden nageleefd. Veiligheid voor onze klanten staat bij ons centraal. Onze voortdurende investering in nieuwe beveiligingstechnologieën, de standaard beveiliging die wij bieden en de ISO 27001-certificeringen van onze datacenters zijn slechts enkele voorbeelden van ons streven naar hoogwaardige informatiebeveiliging.

Wat kunt u zelf doen als Notariaat?

Naast de technische vereisten die direct van toepassing zijn op onze dienstverlening, bevat de gedragscode ook richtlijnen met betrekking tot de processen binnen uw kantoor. Global-e denkt graag met u mee over hoe u de informatie in uw kantoor op een veilige manier kunt opslaan en verwerken en bovenal dat alle verwerkte data veilig blijft.

Kies voor Global-e ICT Solutions

Bij Global-e ICT Solutions begrijpen we dat de beveiliging van uw persoonsgevoelige data als notariskantoor van het grootste belang is. Onze uitgebreide ervaring in het notariaat, gecombineerd met ons team van experts en onze geavanceerde technologieën, stelt ons in staat om op maat gemaakte ICT-oplossingen te bieden die voldoen aan de Gedragscode Informatiebeveiliging Notariaat. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw notariskantoor kunnen helpen om aan de hoogste beveiligingsnormen te voldoen.

Wilt u meer informatie over Stap 1 van deze Gedragscode?

Wij staan graag voor u klaar! Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op.