global-e logo
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Betrouwbare verbindingen

Altijd verbonden

Flexibele werkplekken, wisselende samenwerkingsverbanden en deeltijdbanen. Een moderne werkomgeving laat zich eenvoudig schikken. Global-e realiseert hoogwaardige digitale infrastructuren en verbindingen voor onder meer kantoren, zorginstellingen en horecagelegenheden.

Met deze digitale infrastructuur bedoelen wij de lokale bekabeling, switches, routers, firewalls, wifi apparatuur, straalverbindingen, VPN netwerken en de verbinding naar buiten middels ADSL, VDSL of glasvezel.

Voor gebruikers blijft het simpel. Inloggen en werken, waar dan ook. Wij zorgen dat data vlug en veilig reist. Met een directe lijn – buiten het internet om – naar de servers van Global-e Datacenter. Vanuit die gemonitorde omgeving verbinden we u met het internet, de cloud en voice services.

Man werkt remote

De mogelijkheden

Alles op een rij

VPN

In meerdere vestigingen werken op hetzelfde bedrijfsnetwerk? Met VPN leggen we een veilige verbinding tussen gescheiden locaties. Deze verbinding staat los van internet. Uw bedrijfsnetwerk kan dus niet van buitenaf benaderd worden.

Organisaties die kiezen voor VPN, doen dat vaak in de eerste plaats omwille van de veiligheid. Bijkomende voordelen zijn dat zulke verbindingen vergeleken met internet ook betrouwbaarder en sneller zijn.

InternetConnect

Een veilige internetverbinding is van levensbelang voor uw bedrijf. Zeker als u in de cloud werkt of met VoIP belt. Bij Global-e leveren wij NetworkConnect en InternetConnect. Met NetworkConnect creëren wij een DSL of glasvezel verbinding tussen uw locatie en de datacentra van Global-e. Als u verbinding heeft met de datacentra van Global-e, kunt u van daaruit verder het openbare web op met InternetConnect. Dit is een snelle en betrouwbare internetverbinding, die iedereen op kantoor ongestoord laat werken.

(Managed) Wifi

Met Managed WiFi bent u verzekerd van een goed functionerend wireless netwerk tegen een vaste maandprijs.

Inclusief de benodigde apparatuur, het onderhoud en de monitoring van het hele systeem.

NetworkConnect

NetworkConnect is de connectie tussen uw locatie en de datacenters van Global-e. De verbinding gaat over een directe lijn, die los staat van internet.

Dit is de veiligste, betrouwbaarste en snelste manier om verbinding te maken. Vanaf elke locatie in Nederland kunt u gebruikmaken van NetworkConnect.

Contact

Benieuwd welke verbinding het beste bij uw organisatie past?

Onze specialisten aan het werk

Italiaanse keten ondersteund in smaakmakende it

Vertrouwen als fundament: 24ICT & Global-e ICT solutions

De vierdaagse: hoe kan jij je biertje bestellen?