MKB server oplossing

Global-e richt zich als ICT-dienstverlener speciaal op het MKB en daarom hebben wij ook voor u de meest ideale server oplossing in huis. Wij geven ieder bedrijf advies op maat. Omdat wij al sinds 1988 actief zijn in deze sector kunt u ervan uitgaan dat onze oplossingen perfect zijn. Heeft u net een bedrijf opgericht? Of wilt u met uw gevestigde onderneming op ICT-gebied voorop blijven lopen in uw vakgebied? Door ons aanbod professionele clouddiensten kunnen wij het MKB de juiste server oplossing aanbieden.

Global-e regelt uw op maat gemaakte MKB server oplossing

Met onze server oplossing voor het MKB kunt u tijdens een vergadering binnen no-time de laatste cijfers erbij pakken, voor een afspraak op de parkeerplaats snel de klantgegevens bekijken en ’s avonds thuis een offerte opmaken. De clouddiensten van Global-e kunnen volledig worden afgestemd op uw bedrijfsvoering. U kunt zelf kiezen over welke functionaliteiten u wilt beschikken. Ons aanbod van server oplossingen is speciaal bedoeld voor het MKB. Zowel de public als de private oplossing heeft als belangrijkste criteria efficiënte, betrouwbaarheid en veiligheid.

Plezieriger en efficiënter werken

Een server oplossing van Global-e maakt het werk van ondernemers in het MKB plezieriger en efficiënter. Dat kunnen wij u beloven. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan contact op via 0161-888 888 en vraag het aan onze ervaren medewerkers. 

Wilt u meer weten over onze andere oplossingen? Bekijk de volgende pagina's:
Hosted VoIP centrale - Cloud telefooncentrale - Unified Communications oplossing MKB


Bel direct:
0161- 888 888

U kiest voor Global-e voor

  • De beste clouddienst
  • Advies op maat
  • Kostenefficiënte oplossingen

 

In de cloud

Communicatie

ICT services