We communiceren meer dan ooit. En op meer manieren dan ooit. Global-e richt uw communicatie efficiënt en betrouwbaar in.

Complete telecommunicatie

Krijg snel antwoord via het groepsgesprek, ontvang direct de afspraakbevestiging per e-mail en volg de presentatie vanuit uw hotelkamer via videoconference. In de verbonden wereld van vandaag gebruiken we onze tijd steeds efficiënter.

U profiteert elke dag van het gemak van moderne telecommunicatie. Met de complexiteit die daar achter schuilgaat, houdt Global-e zich graag bezig. De requirements, het ontwerp, de hardware, de verbindingen: dat werk doen onze experts voor u.

VoIP heeft de toekomst

Vandaag de dag is VoIP de aangewezen oplossing voor telefonie. In vergelijking met traditionele telefonie biedt VoIP simpelweg meer functionaliteit tegen lagere kosten. Als gebruiker merkt u weinig verschil: bellen blijft bellen.

VoIP maakt het beheer van lijnen en centrales vele malen eenvoudiger. Bovendien maakt VoIP de weg vrij voor integratie met beeld (videoconferencing) en tekstberichten (e-mail, WhatsApp).

Unified Communications

Bellen, mailen, appen, chatten: berichten komen via steeds meer kanalen binnen. Hoe houdt u controle over alles dat binnenkomt? De Unified Communications oplossing Com2Cloud is het antwoord van Global-e.

 

Advies over uw communicatie?

Neem gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij beantwoorden uw vragen graag.